Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2024

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2023-04-12 07:56:08
Very good platform .....for trade
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-04-12 02:04:31
The platform is great, do not have any challenges executing the trades.. all the tools are there to make money
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-04-12 01:03:19
Great platform, very intuitive interface. Pocket option is a top-notch trading platform.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-04-12 00:51:12
i just make deposit 50$ and not see in my trade balance plase help me .
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-04-11 23:21:11
Great platform to learn and earn and they even give gems for reaching a variety of achievements wouldn’t change nothing about it!!!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-04-11 22:29:55
Great platform for making some money, just got to know when to pull out.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-04-11 20:20:26
compared to otheres this platform is the most user friendly and the interface is just easy tog et used to. fort hat reason alone i wouldnt switch. really great platform and i see they add new features every now and then thats cool
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-04-11 02:53:23
I love the platform, Thaaaanks a lot Pocket Option!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-04-10 23:33:18
need to get better at withdrawal timings except that everything is good
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-04-09 07:00:49
one of the best trading platform
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru Pocket Option

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie