Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2021-11-12 15:49:44
I really love this platform because if you follow all their rules and regulations wow you won't be disappointed salute you pocket option ♥️♥️♥️♥️????????????????
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-11-11 21:36:37
Money Money Money
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-11-10 19:04:09
its good if you are
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-11-07 15:44:26
Love this platform. Very user friendly and great platform to learn.


ID:14889626
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-11-04 23:33:24
moznost uzavirani obchodu do minuty, 2 minut, 5minut, atd s moznosti i uzavirani obchodu do 5 secund, top aplikace k obchodovani zatim jedina co funguje a bez chyb ci spatnych prihlaseni zame uplne super.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-11-03 13:15:29
Thanks guys Thanks lot.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-11-03 04:23:24
pocket options is goods for first time traders easy to learn very nice
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-11-02 19:27:20
Very good trade platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-11-02 19:12:28
Social trading is one of the most useful features of Pocket Option, especially for new traders. It allows you to keep an eye on other investors’ trading habits and see which ones produce successful results. Once you find the most skilled traders, you can learn to emulate their trades for better odds on yours.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-11-01 17:48:19
I definitely love this broker. Works really quickly.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla Pocket Option

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem