Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2020-07-22 18:10:53
very good platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2020-07-10 21:54:24
I am having the best experience using pocket option. i like the concept behind the gems. I would recommend this platform for beginners.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2020-07-09 09:02:03
Pocket-option has very user-friendly interface, which helps to see you trade progress, open/close trades all at one go. The copy feature when used efficiently can add to generous passive income. I would recommend pocket option to all.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2020-07-05 21:14:07
hello friends,pocket option is the only broker that i can trust....best suppurt ever
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2020-06-25 00:38:33
Well I am just learning, so at first it was a steep learning curve.
The information on the site and resources really helped. Now I am prepared. Very good site!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2020-06-24 15:39:35
Pocket option is a good online trading platform with a great deal of assets to trade more than most other platforms. Additionally they also have fun activities to keep things interesting like tournaments, collecting gems and working towards trading achievements.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2020-06-22 19:13:58
its very good platform.but i need some real pairs not OTC. add some real pairs stock,commodity,cryptos. thanks
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2020-06-09 12:21:18
I really liked the platform, very convenient. Keep up with the good work
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla Pocket Option

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem