Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2024

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2023-01-18 22:57:21
Very good trading website.

Easy to use. Candlestick have no delay

Withdrawal process is faster than a ORANGE broker.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-18 14:31:59
Pocket option offers a way to slowly and if you're very good at trading, very quickly, earn a side income or even replace your main source of income. i love this platform. If you think this is a scam, then you're still confused about money.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-18 02:57:58
I LOVE TRADING WITH POCKET OPTION
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-18 02:55:55
I love pocket option
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-17 21:40:58
best Binary broker!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-16 19:19:40
Best binary broker in the world
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-15 08:59:14
I absolutely love Pocket Options!! My go to USA platform.. Lots of different social stuff, and good earning bonuses.. Uid: 11241307
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-14 18:18:33
The interface is the smoothest, fastest one I've tried. And the overall website is both visually stunning, and also jam packed with lil' "nice touch", cool things that none of the other sites have. Not as far as I've seen anyway, I mean... collecting the Gems, copying the trades, free tournaments... this site's the best! Just try the Demo, you'll see..
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-14 13:35:34
جميله جدا
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2023-01-13 23:18:18
A very wonderful platform love❤️❤️A very cool platform
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru Pocket Option

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie