Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2024

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2021-09-21 01:34:58
Love this app easy to use easy to deposit and withdraw your money
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-09-21 01:27:01
Great app
Good way to make extra money
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-09-21 01:22:51
Very good on the go trading app.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-09-21 01:11:31
It is easy to use and can help you with your trading journey Love the app!!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-09-21 00:49:46
Great App, I have enjoyed using the mobil app as I cannot take my computer with me everywhere I go. Very easy to use. Love the App
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-09-21 00:37:06
The app makes it easy to trade on the go.If im not around my laptop I can open up the app and practice a new strategy and truly get paid on the go.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-09-21 00:15:27
My withdrawal came to my Bitcoin address same day ! Thanks pocket option !
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-09-20 23:58:39
I was amazed at how easy Pocket Options makes binary options trading. Whether you are on a desktop, laptop, or your mobile device. The platform is smooth and easy to navigate. There are many indicators to choose from that will help your strategies and decisions! I would recommend this app to anyone!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-09-20 23:37:30
I absolutely love this pocket options. It’s so user friendly and easy to use.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-09-20 23:31:53
I'm having trouble putting money in app
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru Pocket Option

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie