Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2023

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2022-11-09 21:28:46
Excellent User experience.
Pocket option has an easy to use interface with excellent put together tools foe easy use and great customer care.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-09 19:39:27
Been using this platform for awhile and I love it. The withdrawals are quick and the platform has a lot of opportunities to take advantage of
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-09 13:35:45
The most professional and efficient platform for binary options. i love it !!!!!!!!!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-09 11:27:22
GOOD BROKER I LOVE YOU
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-09 06:52:58
The most professional and efficient platform for binary options trading
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-08 22:17:43
customer service spot-on love it
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-07 22:49:00
Great brokerage great way to learn the market
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-07 15:43:23
Its been great using this platform it make are trading so easy and convinient
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-05 12:35:14
Very good platform for trading binary options compared to others available out there. Nice layout, straight forward verification process, fast withdrawals/deposits. Fluid charts with a large choice of indicators to choose from. Highly recommended for trading.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-05 06:49:53
A very good trading platform mainly because of the withdrawals
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik