Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Real reviews 2022

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Customer Reviews

2022-12-07 18:14:44
Pocket Option is my Favourite Broker i am using about 2 Years Thank You Pocketoptiin
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-12-07 16:52:16
Nice exhange!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-12-07 12:02:12
I've used other binary options platform and to be honest...pocket option broker is the best..with now an app which makes it a lot easier to stay connected :)
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-12-07 07:17:24
best platform out there
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-12-06 22:20:57
The Pocket Option trading platform is easy to use. Although I am not consistently profitable yet, trading this platform is teaching me alot about managing my emotions when trading.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-12-06 16:37:31
Best trading platforms with offering all features a professional trader need .I got 50$ free from its free tournament thanks a lot
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-12-06 15:43:14
love the trading platform and all of its offerings!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-12-06 02:35:14
24/7 unlimited trades
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-12-05 23:43:11
I have been using this platform since a long time and i have been loving it. There are some errors but it's not an issue.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-12-05 09:25:16
Favourite broker
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik