Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2023-03-01 19:44:00
Great Platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-03-01 15:53:58
the design of the platform is nice
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-28 16:22:40
Nice platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-28 13:27:20
Fast trading but they need more work about deposit options
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-28 10:32:21
I have been using Pocket Option for approx 2 years now and it has been by far the easiest platform to not only navigate, but actually
learn how to trade on your own as a beginner. I will always recommend PO for any trader, whether just starting out or experienced.
Thank you PO for creating and maintaining such a great platform!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-27 19:37:17
Great platform to use, simple, and very user-friendly. the support is fast to respond and address all issues and verification is quick. overall love it so far. id 46290046
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-25 09:30:04
Love this app. Changed my life. STarted off worried. Then after lots of practice and learning the hard way. Ive found many methods to improve my side income!! ThankYou!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-25 03:45:32
Great platform. regular payment Authentic global markets with high profits. I am satisfied
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-24 08:51:33
Got my withdrawal a couple of times, great service and friendly community
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-02-23 14:33:03
The best pocket option supports very well
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik