Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2022-11-19 12:37:04
Love this opportunity the platform provides , very thankful.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-18 07:30:36
Pocket Options Can Help Change your life finances , and give you the freedom of time.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-17 19:08:20
How can I register my Bank Card to deposit money to my account?
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-16 12:18:28
It's great thus far I've been using for a week now I'm fairly new so I'm using a demo account to learn and practice,but all the support staff is responsive and willing to help I love it so far no scamming or anything it's safe amazing.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-14 12:08:44
I like the platform, I've been using it for almost 2 years. Got no Issues with it. I'd like to welcome all Rwandan traders to join it. and I wish that pocketoption add MTN Mobile Money as Deposit Method. Thanks
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-14 11:18:27
Great platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-14 09:54:43
Super support ✅????????
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-13 16:20:38
This company is perfect and i like it and highly recommend it
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-13 15:48:07
Yo he probado varias plataformas de trading binario y POKET OPTION ha sido la mejor, por muchas razones.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-12 21:18:30
very supportive
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik