Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2021-11-24 00:57:49
We need to better the indicators in the app it’s too limited for me. I don’t use 35 period on EMA
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
Thank you for the feedback. We will make sure to keep it in mind when preparing future updates.
2021-11-23 01:54:51
Been trading binary options for 8 months now and Pocket Options been my only broker. Love the platform sometimes it delays my entry. but everything else pretty great
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-22 04:36:23
This is literally the only platform I do for all my trading they have a great selection of crypto and the withdrawals are always on time.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-21 05:56:29
Easy withrawal money..Thank you pocket
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-19 03:20:54
of all the platform i used, i can say this is one of the best, user friendly...
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-17 23:33:20
Thank you very much
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-13 10:26:43
Pocket lption is great
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-13 03:40:27
The best out there!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-12 15:49:44
I really love this platform because if you follow all their rules and regulations wow you won't be disappointed salute you pocket option ♥️♥️♥️♥️????????????????
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-11 21:36:37
Money Money Money
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik