Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2022-06-23 23:35:00
This platform provides the best payout and offers a great opportunity to earn residual income!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-23 01:29:15
Great platform with a huge range of useful additional features!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-21 14:10:17
Personally, I like trading using pocket options. It's an intriguing platform with useful functions like copying and even wonderful incentives. I tested many firms before settling on the pocket option. I recommend that everyone trades on this platform; you will not be disappointed; it is a wonderful firm. 30793602 UID
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-20 08:13:39
very good supports team just a bit unlucky lately
all good be happy enjoy
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-19 22:59:15
Best broker hands down!!!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-16 11:16:13
Good broker
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-15 15:56:50
I'm in the U.S. and this is absolutely the best platform in my opinion. I continue to enjoy trading here and really love the perks of this platform as well.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-14 20:59:12
BEST Platform :)
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-14 00:52:30
Very good trading platform. Market profits are high. They are regular. They pay special attention to the user.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-06-13 12:44:15
Great App to generate fast income.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik