Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2023-10-11 21:59:14
PO TRADE is the great platform to use.Thank you.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-10-11 03:28:29
Thank you
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-10-11 01:09:47
very good platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-10-10 13:28:05
Very well executed trading app one of my favorites actually,also the platform I learned on very simple and straightforward app I highly recommend pocket option for your trading
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-10-10 09:27:10
like this app because there trading is real. they work with honesty. thanks
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-10-09 16:52:33
The world best Trading App.
PO broker is very fast online trading software through which we can Earn a big profit only in 5 sec. Start only with $10 and Earn up to uncountable amount. ????????
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-10-08 13:47:33
Pocket option is very trusted broker..Upto 92 % payouts on most of the trading instruments....Fast withdrawls and many more good features...
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-10-07 14:32:06
Très bonne plateforme de trading online que je conseille à tous !
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-10-07 09:03:55
Pocket options is the best. best way to help me wealthy within the next year. Definitely would recommend
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2023-10-07 04:03:09
pretty great platform. user friendly hourly tournaments give you a great chance to earn and to evaluate yourself. quick deposits and withdrawals. the graphic interface allows you to personalize your experience fully.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik