Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Real reviews 2023

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2022-02-07 15:22:16
best platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-07 12:44:37
best trading pocket option trustly
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-07 00:08:15
great platform for good understanding.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-05 12:37:59
Great and trustworthy platform with a solid community - the one I trust the most. I recommend :)
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-04 15:49:18
A great platform with an awesome community! :)
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-04 13:22:11
Great platform to trade.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-03 21:25:22
You have to be relaxed and good-tempered, open pocket option, trade, win, and come out happy, be with pocket option in order to win stronger, there's a strategy and indicators that are very good to win Their support is very good and is answered at the same time :)
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-03 21:14:38
Great platform to trade, reliable and easy to use.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-03 19:54:23
I've never once got cheated by Pocket Option. Timely withdrawals less than half an hour. I've withdrawn 100$ without any delay. Doesn't seem like a scam unlike other brokers out there.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-02-03 14:49:46
Pocket Option is probably the only platform Ive used that gives members tons of ways to recoup loss trades as well a good community for support. Love it!
fastest deposit and withraw too love po so much
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik