Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2024

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2021-11-24 00:57:49
We need to better the indicators in the app it’s too limited for me. I don’t use 35 period on EMA
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
Thank you for the feedback. We will make sure to keep it in mind when preparing future updates.
2021-11-23 01:54:51
Been trading binary options for 8 months now and Pocket Options been my only broker. Love the platform sometimes it delays my entry. but everything else pretty great
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-11-22 04:36:23
This is literally the only platform I do for all my trading they have a great selection of crypto and the withdrawals are always on time.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-11-21 05:56:29
Easy withrawal money..Thank you pocket
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-11-19 03:20:54
of all the platform i used, i can say this is one of the best, user friendly...
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-11-17 23:33:20
Thank you very much
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-11-13 10:26:43
Pocket lption is great
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-11-13 03:40:27
The best out there!
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-11-12 15:49:44
I really love this platform because if you follow all their rules and regulations wow you won't be disappointed salute you pocket option ♥️♥️♥️♥️????????????????
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-11-11 21:36:37
Money Money Money
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru Pocket Option

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie