Motorul optimizat de randare a graficelor reduce timpul de încărcare și mărește durata de viață a bateriei cu până la 25%.

Recenzii reale 2024

Feedback-ul dvs. ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si sa va oferim o experienta de tranzactionare mai buna, adaptata in mod specific nevoilor dvs.. Vizualizati evaluarile si lasati-va propriile sugestii. Apreciem parerea dumneavoastra!

Recenziile Clienților

2021-09-01 23:19:06
*** BEST SITE *** BEST BROKER *** BEST BINARY OPTION WEBFRONTEND ***
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-09-01 21:13:42
Ich finde pocket Option mega gut gemacht übersichtlich gestaltet und eine gute Möglichkeit Geld zu verdienen aber natürlich auch zu verlieren.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-08-31 21:51:05
I love it so completely easy
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-08-30 10:29:53
Best broker
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-08-29 18:34:46
A really wonderful binary trading platform which makes trading really easily
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-08-29 16:19:14
خيار الجيب منصة رائعة
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-08-26 15:07:49
Great platform and support service, I had an issue with the bank transfer withdrawal option so I created a support request. It was resolved in 3 hours.
Thank you for your service and keep up the good work.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-08-24 12:53:51
great app
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-08-24 10:15:21
Good Platform
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original
2021-08-23 14:46:37
I have had a great experience with this broker so far. I like that persons in the community are always available to help and makes the experience even better.
recenziile sunt publicate fără nicio modificare a textului original

Trimiteți o recenzie pentru Pocket Option

Vă rugăm să rețineți

Trebuie să fiți un utilizator verificat pentru a trimite o recenzie