Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Реальні відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам вдосконалювати нашу платформу та надавати вам найкращий досвід торгівлі, адаптований до ваших потреб. Переглядайте рейтинги та залишайте свої пропозиції. Ми цінуємо ваші відгуки!. Переглядайте рейтинги та залишайте свої пропозиції. Ми цінуємо ваші відгуки!

Відгуки клієнтів

2021-09-01 21:13:42
Ich finde pocket Option mega gut gemacht übersichtlich gestaltet und eine gute Möglichkeit Geld zu verdienen aber natürlich auch zu verlieren.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-31 21:51:05
I love it so completely easy
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-30 10:29:53
Best broker
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-29 18:34:46
A really wonderful binary trading platform which makes trading really easily
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-29 16:19:14
خيار الجيب منصة رائعة
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-26 15:07:49
Great platform and support service, I had an issue with the bank transfer withdrawal option so I created a support request. It was resolved in 3 hours.
Thank you for your service and keep up the good work.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-24 12:53:51
great app
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-24 10:15:21
Good Platform
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-23 14:46:37
I have had a great experience with this broker so far. I like that persons in the community are always available to help and makes the experience even better.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-08-23 05:16:19
Very useful advantages, and simple to use platform!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для Pocket Option

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук