Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Реальні відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам вдосконалювати нашу платформу та надавати вам найкращий досвід торгівлі, адаптований до ваших потреб. Переглядайте рейтинги та залишайте свої пропозиції. Ми цінуємо ваші відгуки!. Переглядайте рейтинги та залишайте свої пропозиції. Ми цінуємо ваші відгуки!

Відгуки клієнтів

2021-04-03 18:39:07
I LOVE POCKET OPTION! I've tried a few other platforms and this one is by far the best one with consistent profits. Those who complain it's a scam just don't seem to know how to read charts etc. I was able to leave my 9-5 and have financial freedom thanks to these guys. :)
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-04-02 15:47:49
The platform is good
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-03-31 04:23:14
i love this app its amazing for trades a1
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-03-29 09:21:42
Very impressive platform and setup! Glad I joined!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-03-27 17:35:52
every thing is excellent except, the delay in accepting the trades, which is problematic for one minute traders
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-03-23 16:53:16
Pocket option is very user friendly and effective! Great perks as well!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-03-22 14:32:17
It is a suitable option to testify how you are well done at binary trading
Keep running the platform and enjoy earning reasonable profits , don't forget to acknowledge your friends what is your position at pocket option!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-03-21 05:42:45
Trading 24/7!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-03-19 17:08:29
great platform
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-03-19 01:54:10
Хорошо будет если вы сделаете с какой карты пополняешь она автоматом сохраняется в системе чтобы можно было на неё вывести средства
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для Pocket Option

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук