Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2021-05-14 20:46:44
works well if you know what you're getting into!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-05-14 16:34:46
Going to s get that $$$
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-05-12 14:08:03
Very nice sir.this plat form.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-05-12 03:59:08
NOT A BAD PLATFORM FOR BEGINNERS
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-05-11 01:33:16
I love this platform! I do wish you would add the Chande Momentum Oscillator and the Fisher Transform to the Indicator list!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-05-07 13:03:04
Deposited Bitcoin into my account and still haven’t received it
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-05-05 16:14:20
Goodmorning would just like some guidance on getting the bonus because I'm kinda confused
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-05-05 01:41:55
Good customer service, excellent platform for trading, and plenty of extra bonuses and tournaments definitely make it a plus. Only reason I did not provide 5 star is because of the lag of some trades are anywhere from 2 to 10 seconds that I experience from time to time with trades. Other than that I am enjoying using this broker.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-05-04 13:57:07
I like Pocket Option platform, it has almost everything and I
whish I could deposit fund and start trading and also I like to see if the Ethereum and all cryptocurrency can be start trading in Pocket Option.
thank you
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-05-04 07:13:34
A great way to make profits
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik