Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Real reviews 2023

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2021-12-09 00:54:47
Good broker nice app
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-12-08 21:09:25
I really like this trading platform because of the achievements and trading advantages. Its nice to be able to increase your deposit by using a bonus promo code or activating different advantages with gems earned while trading.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-12-06 22:01:59
Gotta love pocket option!!!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-12-06 04:54:33
Very good... Deposit dan penarikan sangatlah cepat,... Sukses selalu...
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-12-04 06:42:52
I love pocket option!!!!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-12-02 00:05:41
great trading broker haven't had any problems, and its very easy to use
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-30 03:19:23
I love this broker! when i start i was worried about my withdrawals but i already take out more than 3000 dls! i read a lot of bad reviews but i can asure you. this is true and is working 100 %
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-28 19:54:02
I have traded in binary option form two years i have used lot of brokers but Trading with pocket option has no compromise with other brokers.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-26 10:37:29
Great trading website, everything is clean and understandable.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2021-11-26 08:39:28
best plateform ever
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik