Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2023

Maklum balas anda membantu kami menambah baik perkhidmatan dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat rating dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2021-12-10 10:57:41
It's great for a learning experience especially when it a beginner
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-12-09 00:54:47
Good broker nice app
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-12-08 21:09:25
I really like this trading platform because of the achievements and trading advantages. Its nice to be able to increase your deposit by using a bonus promo code or activating different advantages with gems earned while trading.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-12-06 22:01:59
Gotta love pocket option!!!!
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-12-06 04:54:33
Very good... Deposit dan penarikan sangatlah cepat,... Sukses selalu...
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-12-04 06:42:52
I love pocket option!!!!
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-12-02 00:05:41
great trading broker haven't had any problems, and its very easy to use
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-11-30 03:19:23
I love this broker! when i start i was worried about my withdrawals but i already take out more than 3000 dls! i read a lot of bad reviews but i can asure you. this is true and is working 100 %
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-11-28 19:54:02
I have traded in binary option form two years i have used lot of brokers but Trading with pocket option has no compromise with other brokers.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-11-26 10:37:29
Great trading website, everything is clean and understandable.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan