Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2022-04-07 00:36:31
سایت پاکت آپشن از لحاظ امکانات بهترین و به روز ترین سایت جهان می‌باشد باید از همه کارمندان این شرکت عظیم تشکر کرد...من تازه با این سایت آشنا شدم و عاشق کار کردن در این سایت شدم...
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-06 14:14:11
Excellent experience Thanks Pocket option
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-06 10:28:57
Love it
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-05 14:47:23
Hello friends . I just registered and traded on this platform. And I easily withdrew from the account. In the markets of this platform you can make up to 92% profit and this is very good. Be sure to try it.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-05 06:02:07
I really appreciate your response in all my requirement ,enquiry and your fast money transactions especially in withdrawal. Thank you very much.

1. And i would like to mention that. your normal currency pair has low payout.but OTC has high pay out.

2. and another issue i felt is , drawing tools like horizontal and trend line and its duplication is difficult compare with other platforms.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-05 01:28:21
Great!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-04 15:53:18
Only had 1 glitch on this platform but honestly is a great platform to trade on
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-03 14:23:53
Until now, Pocket Option is the best broker
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-02 22:02:54
pocket option is a trustworthy and reputable binary options broker that places a high priority on the privacy of its clients.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-04-02 18:27:50
از لحاظ واریز و برداشت خوبه اما امکانات چارتش خوب نیست اگه مثل متاتریدر باشه راحت تر میشه تحلیل کرد و عالی میشه
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan