Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2021-09-20 19:43:35
I love the app.. Best option for trading binary options
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 19:36:06
Easy, convenient app.
Experience have been great so far
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 19:34:43
It’s good and comfortable????????
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 19:30:36
PO is a very good beginner trading app!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 19:17:17
This app is amazing!!!! I started with the free practice portion - and now I have switched to the live trading and I am very happy with everything. I have tried other brokers but this is by far my favorite!!!
If you haven't started - you're missing out, thats for sure!!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 19:11:17
nice and easy to use
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 19:10:58
nice application demo acc very useful
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 19:05:20
Best binary option app! I have success trading, no problems depositing/withdrawing money, and you can trade 7 days a week ! I love it
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 18:58:57
I Love the Mobile App from The App Store. Pocket options has many features that makes them the top broker for binary options. The simple and easy to use platform makes and trader welcome no matter the experience.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-09-20 18:54:37
Brilliant app, great for when trading on the move.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan