Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2021-04-10 19:36:05
Great platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-10 11:02:04
there are some hicups but overall a decent learning experience
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-10 06:02:51
Nice to trade
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-08 19:29:08
I lost some money my first time around, but now I have gotten better and learned new strategies, and I am making some profit, slowly but surely
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-07 06:50:25
PocketOption is probably one of the better brokers. The buyouts could be better during the times that I trade. Sometimes a bit laggy when inputing a trade also. Love that you can put candles on the chart & mark them up. You can also add indicators & trade on them. That is big for me!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-04 11:34:53
Really awesome platform used to trade. Indicators are easy to follow once you understand it. So many helpful people willing to assist.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-03 18:39:07
I LOVE POCKET OPTION! I've tried a few other platforms and this one is by far the best one with consistent profits. Those who complain it's a scam just don't seem to know how to read charts etc. I was able to leave my 9-5 and have financial freedom thanks to these guys. :)
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-04-02 15:47:49
The platform is good
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-03-31 04:23:14
i love this app its amazing for trades a1
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2021-03-29 09:21:42
Very impressive platform and setup! Glad I joined!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan