Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2024-03-18 03:11:13
I love this broker. I've got to work on my indicators. And nail a good tactic. But seems to be legit.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2024-03-18 02:20:05
This is the best trading platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2024-03-18 00:53:52
Awesome this is the best trading platforms have ever come across in my life you guys are the best.... I love your company ❤️‍????❤️‍????????
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2024-03-18 00:11:52
اسلام علیکم ورحمتہ اللہ وبرکاتہ
This is the amazing platform.
Alhamdulillah
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2024-03-17 23:47:46
Pocket option is the best binary broker i have ever used
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2024-03-17 22:38:39
My favorite binary broker and will always be . Super easy to use , great support, and my favorite traders uses pocket option so hope po is here to stay
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2024-03-17 20:36:59
This is the best trading platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2024-03-17 15:26:03
Fantastic company i like it alot
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2024-03-17 14:57:50
Best platform regarding transperency and quick to solving issues, in touched community, in the era of fraudulence.

Only thing to develop more is more advanced yet friendly charting system. Drawing, scaling and always getting back to default format is somewhat tiresome.

Another is not issue coz thats how business goes. Algo reducing % return once you managed to return and established set up and ready to roll.

The first one needs attention. Second one, I understand.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2024-03-17 05:34:10
this is the best trading platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan