Відображення графіків оптимізовано для швидкого завантаження та збереження заряду батареї до 25% довше.

Відгуки 2024

Ваші відгуки допомагають нам покращувати обслуговування та забезпечувати комфортну торгівлю, розроблену спеціально під ваші потреби.. Переглядайте рейтинги та залишайте ваші пропозиції. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок!

Відгуки клієнтів

2021-09-21 05:53:21
I love the app it seems to be legit I’ve been playing and doing my research I would say that I’ve made some Brett good gains and with patience and practice you would be able to have a stable income
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 05:42:35
Best binary option platform out of them all . Quick payouts and quick deposits . Easy to you use and Easy to train
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 05:14:29
Great app
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 04:55:24
Easy to use and understand.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 03:55:29
I recommend this app really very useful and easy to use
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 03:37:25
Great platform for trade easy and understandable I’m glade I found it
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 03:27:58
Pocket option is a great and easy platform to trade currency.
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 02:27:07
Hi I wrote a review in the App Store. I would certainly appreciate the $10.00 bonus. Looking forward to continue trading with you!! Really love this trading platform!!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 01:58:57
I love this platform! Best thing yet!!
відгуки публікуються без змін оригінального тексту
2021-09-21 01:34:58
Love this app easy to use easy to deposit and withdraw your money
відгуки публікуються без змін оригінального тексту

Залишити відгук для Pocket Option

Зверніть увагу

Вам необхідно бути верифікованим користувачем, щоб мати змогу залишити відгук