Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2023-04-12 00:51:12
i just make deposit 50$ and not see in my trade balance plase help me .
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-11 23:21:11
Great platform to learn and earn and they even give gems for reaching a variety of achievements wouldn’t change nothing about it!!!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-11 22:29:55
Great platform for making some money, just got to know when to pull out.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-11 20:20:26
compared to otheres this platform is the most user friendly and the interface is just easy tog et used to. fort hat reason alone i wouldnt switch. really great platform and i see they add new features every now and then thats cool
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-11 02:53:23
I love the platform, Thaaaanks a lot Pocket Option!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-10 23:33:18
need to get better at withdrawal timings except that everything is good
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-09 07:00:49
one of the best trading platform
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-09 02:15:40
Pretty cool app just be careful
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-08 11:11:14
its a great trading platform i love it
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-04-07 15:29:32
I love this platform, I usually lost some money as a beginner, but I'm learning how to control my emotions and timing and start trading smart for good results. The broker has everything you need to spend your time and get satisfaction and profit.
This is the most user-friendly program.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan