Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Stvarne recenzije 2024

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Recenzije korisnika

2024-02-16 20:37:43
ang maganda ito apps magagamit ng lahat para maka ipon.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-16 14:49:24
Pocket Options is a great platform to learn and earn, if you are trying to change and grow your financial circumstances. It is user friendly and their customer service is good.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-16 09:47:31
El mejor corredor llevando mas de 3 años en la plataforma, 100 recomendado
identificación 7399143
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-16 05:44:43
This broker has come a long way over the last few years. Out of all the platforms i've tried this is by far the easiest and the most user friendly platform.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-16 02:23:02
I am still a newbie, but learning lots and I really like the platform.
VERY user friendly, and overall a solid & positive experience.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-15 20:38:01
Really innovative profitable and reliable app ! Thank you Pocket option!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-15 18:07:59
After using this broker I fell in love with it. The best broker out there. I highly recommend to use this broker
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-15 16:58:57
Simple platform to utilize trading skills to earn a solid income
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-15 05:53:27
Best trading apps in the world.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2024-02-15 00:08:18
Very nice app
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik