Optimizirani uređaj za prikazivanje grafikona smanjuje vrijeme učitavanja i povećava trajanje baterije do 25 %.

Real reviews 2022

Vaše povratne informacije pomažu nam da poboljšamo uslugu i osiguramo Vam bolje iskustvo trgovanja sačinjeno posebno prema Vašim potrebama. Pogledajte ocjene i ostavite vlastite preporuke. Cijenimo Vaše povratne informacije!

Customer Reviews

2022-11-16 03:25:45
Like the platform, just started using it last week. Newbie, but learning as I go.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-14 21:19:47
Great platform! Love the tournaments and extra opportunities that come with it - unlike any other platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-14 12:08:44
I like the platform, I've been using it for almost 2 years. Got no Issues with it. I'd like to welcome all Rwandan traders to join it. and I wish that pocketoption add MTN Mobile Money as Deposit Method. Thanks
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-14 11:18:27
Great platform
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-14 09:54:43
Super support ✅????????
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-14 08:54:55
Life changing, i love this accessibility and am thankful for the source.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-13 18:05:38
I love the platform. Very easy to use and you can also find many useful knowledge on the platform. Good!
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-13 16:20:38
This company is perfect and i like it and highly recommend it
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-13 15:48:07
Yo he probado varias plataformas de trading binario y POKET OPTION ha sido la mejor, por muchas razones.
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu
2022-11-12 21:18:30
very supportive
recenzije se objavljuju bez bilo kakve izmjene na originalnom tekstu

Pošaljite recenziju za Pocket Option

Imajte na umu

Za slanje recenzije morate biti verificirani korisnik