Optimized charts rendering engine reduces loading time and increases battery life up to 25%.

Real reviews 2022

Maklum balas anda membantu kami menambah baik perkhidmatan dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat rating dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Customer Reviews

2022-11-16 03:25:45
Like the platform, just started using it last week. Newbie, but learning as I go.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-11-14 21:19:47
Great platform! Love the tournaments and extra opportunities that come with it - unlike any other platform
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-11-14 12:08:44
I like the platform, I've been using it for almost 2 years. Got no Issues with it. I'd like to welcome all Rwandan traders to join it. and I wish that pocketoption add MTN Mobile Money as Deposit Method. Thanks
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-11-14 11:18:27
Great platform
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-11-14 09:54:43
Super support ✅????????
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-11-14 08:54:55
Life changing, i love this accessibility and am thankful for the source.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-11-13 18:05:38
I love the platform. Very easy to use and you can also find many useful knowledge on the platform. Good!
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-11-13 16:20:38
This company is perfect and i like it and highly recommend it
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-11-13 15:48:07
Yo he probado varias plataformas de trading binario y POKET OPTION ha sido la mejor, por muchas razones.
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2022-11-12 21:18:30
very supportive
ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan