Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2022

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2021-09-22 01:36:18
i want to thank Mr, Stanislav for good and quick supports
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-09-21 18:59:11
This app is amazing just do your research on trading and start small then as u get hang you’ll find your way
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-09-21 18:31:28
Pocket option is reliable and they work hard to please their users !
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-09-21 16:53:27
Pocket Options has changed my life. The speed and accuracy within the app are unmatched. I recommend it to anyone looking for a new platform.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-09-21 15:38:24
Best reading app on the phone for beginners and experts alike!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-09-21 15:10:09
Great app recomended.!!!!!1!
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-09-21 14:24:35
Only trade here and Nadex. I have preferences for each since they offer different things. Support is great and platform is nice. I've received payment as well so no worries there.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-09-21 13:59:09
Pocket Options has changed my life. The speed and accuracy within the app are unmatched. I recommend it to anyone looking for more out of FOREX
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-09-21 13:21:32
One of the best mobile trading
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2021-09-21 12:34:00
Excellent platform for real time trading and learning.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla Pocket Option

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem