Zoptymalizowany silnik renderujący wykresy skraca czas ładowania i zwiększa żywotność baterii do 25%..

Recenzje rzeczywiste 2024

Twoja opinia zwrotna pomoże nam ulepszać usługę i zapewni wam lepsze doświadczenia handlowe, dostosowane konkretnie do waszych potrzeb. Zobacz oceny i zostaw swoje sugestie. Doceniamy wasze opinie zwrotne!

Recenzje Klientów

2023-09-14 05:59:17
I love the systematic approach of the gems
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-13 20:39:20
thats a good platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-13 15:26:35
So far very enjoyable if now to master it
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-13 09:16:28
To say the least, this platform has been a very convenient training platform, with plenty of benefits, while simultaneously offering user friendly ease and access to support
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-12 12:33:23
This is a great platform, fast trading and very easy to use interface
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-12 05:33:12
Support response is very fast, withdrawal is no problem. But it takes quite a long time to verify your identity. But I still believe in this broker because my friends play with no problems at all. And I hope there is no problem with me either.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-11 12:00:37
Good trading platform
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-11 03:32:19
Great platform to trade
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-10 03:20:19
Thanks you pocket
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym
2023-09-10 00:24:45
Legit Binart Options broker. I have made 1000 trades and profited. Fast deposits via Bitcoin and no issues with withdrawals. Read disclosures if taking a bonus, thats where people get upset and think the platform is a scam because they cannot withdraw the bonus without the required turnover.
recenzje są publikowane bez żadnych zmian w tekście oryginalnym

Wyślij recenzję dla Pocket Option

Prosimy o zwrócenie uwagi

Aby przesłać recenzję musisz być zweryfikowanym użytkownikiem