Enjin pemaparan carta yang dioptimumkan mengurangkan masa pemuatan dan meningkatkan hayat bateri sehingga 25%.

Ulasan sebenar 2024

Maklum balas anda membantu kami menambah baik platform anda dan memberi anda pengalaman perdagangan terbaik yang disesuaikan dengan keperluan anda secara khusus. Lihat penarafan dan berikan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!. Lihat penarafan dan tinggalkan cadangan anda. Kami menghargai maklum balas anda!

Ulasan Pelanggan

2023-02-06 23:35:15
The best and easiest platform to do productive trading
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-06 22:42:02
I LOVE THIS SITE TOO MUCH. IT IS AN AWESOME POWER TO HAVE SOMETHING LIKE THIS TO WHERE AT ANY MOMENT IN TIME YOU ARE ABOUT 3 TO 4 TRADES FROM EITHER HAVING A REALLY BAD DAY OR POSSIBLY MAKING MORE THAN MOST WORKING AMERICANS CAN MAKE IN A WHOLE YEAR. ITS AN UNBELIEVABLE FEELING TO HAVE SOMETHING LIKE THIS AT YOUR USE 24 HOURS A DAY WHENEVER YOU WANT IT.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-06 20:11:12
Pocket Option is one of the best platforms that exists in our time. I had done my homework before I opened an account, and I am satisfied with the top-notch customer service, and the platform.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-06 19:01:35
Like everythng so far. Go PO.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-06 11:35:52
Highly recommend to everyone who has the proper self discipline.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-06 03:27:24
If you're a professional trader or professional gambler, that doesn't matter since PO has perfectly arranged the play-field for you!
TWO THUMBS UP! FIVE OF FIVE STARS!
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-04 15:51:50
This is one of the best brokers/trading apps i have seen in a while
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-04 13:22:12
Dangerously fun. Excited to learn more.
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-03 22:50:33
Good and simple
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal
2023-02-03 17:11:53
awesome app
Ulasan disiarkan tanpa sebarang perubahan pada teks asal

Hantar ulasan untuk Pocket Option

Sila ambil maklum

Anda perlu menjadi pengguna sah untuk menghantar ulasan